Gå til indhold

Om miniSERVIETTEN

Vi tilbyder alt inde for kontor og catering artikler, til stærke priser!

Det er os der har agenturet på miniTISSUE i Danmark, både her på facebook og på hjemmesiden kan du bestille dem direkte online. Vi prøver så vidt muligt, at lave så mange gode tilbud som muligt, men hvis man er ekstra sliksulten kan man gå ind på hjemmesiden hvor vi altid har tilbud kørende.

miniSERVIETTEN startede på Fiskerengen 20 i Gilleleje den 1/3-2013 med at sælge miniTISSUE, derfor navnet miniSERVIETTEN. Da den Danske befolkning ikke rigtig kunne forstå hvad miniTISSUE var. Efter få måneder kom der så flere varer til og vi måtte udvide vores sortiment til både at omhandle kontorartikler samt forbrugsartikler, den første kassevogn blev købt i 2015 så vi selv kunne leverer varerne ud til kunderne , det var ellers sket i egne biler indtil da. Derefter tog det fart og vi fik flere og flere kunder indenfor fiskeindustrien samt udendørs servering på de forskellige havne og udesteder.

miniSERVIETTEN kører efter mottoet SERVICE og stopper ikke før kunden er tilfreds , det har så resulteret i vi i dag er 8 ansatte og har 2 varerbiler til at kører med vores egne varer, samt et lager på 1000m2 og ikke mindst vores lagersalgsbutik hvor private/kunder kan købe alt fra sække med toiletpapir, rengøringsprodukter, slik, kontorartikler og meget mere

Lagersalgsbutikken har åbent torsdag og fredag fra kl 8-16. og vi står altid til rådighed hvis du står og skal holde fest eller lign og mangler ideer eller forslag til evt. opdækning.

Se vores udvalg
About us image

Læs om miniservietter!

Disse populære vådservietter er lette at arbejde med, transportable og lige ud sagt, skide smarte!

Magisk

Miniservietter er servietter der ikke er mere end 1cm bred. Hvis du tilføjer en lille smule vand bliver det straks en fantastisk vådserviet!

Miljøvenligt

Vi tænker også på miljøet & miniservietter er derfor lavet af cellulose fibre, som toiletpapir også er lavet på.  

Transportbar

Da miniservietter ikke er større, er de perfekte til dametasker, handskerum & rejser. 

Billigt!

For 50 stk af disse lækre brugrevenlige vådservietter skal du blot af med 31,95,-