Lagersalg

Alle ugens hverdage - 08:00 til 16:00 Fiskerengen 20, 3250 Gilleleje

Specialist i Fiskeartikler

Har vi det ikke, skaffer vi det.

Bedste kvalitet

Vi går ikke på kompromis med vores produkter.

Personlig Kontakt

Alle hverdage mellem Kl. 08:00-16:00


Tom Indkøbskurv

Activa Fejesæt Activa HACCP Blå

Forsiden / Kontorartikler & Møbler / Rengøring og Hygiejne / Redskab / Fejekoste / Activa Fejesæt Activa HACCP Blå
Produktet kan p.t. ikke leveres, og er muligvis udgået. Kontakt os venligst for hjælp til at finde et tilsvarende produkt.
Activa Fejesæt Activa HACCP Blå (23543)

Activa Fejesæt Activa HACCP Blå

Varenr.:
23543
EAN:
7312070185550
Katalognr.: 199144
Beskrivelse

Halvlang farvekode fejesæt med smarte funktioner. Mange funktioner gør bla væskeopsamling nemmere. Produktet er alsidigt og brugervenligt. Børsten har også en effektiv forside. Blid mod ryggen. HACCP godkendt - fødevaresikkerhedssystem. Hazard Analysis and Critical Control Points er en standardiseret arbejdsmetode, der beskriver, hvordan man systematisk kortlægger, vurderer og kontrollerer farer i fødevareproduktion med det formål at sikre, at fødevarer er sikkert for forbrugeren.
-Farve: Blå
-Størrelse: 26,6L
-Mål: 90x21x6 cm

Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.

© miniSERVIETTEN 2020